Tallers d’estimulació cognitiva i social

Espai sòcio-educatiu per a persones grans que necessiten suport en les activitats de vida diària i per a malalts d’ Alzheimer, d’altres demències o d’altres malalties neurodegeneratives en fases lleu o moderada.

Promoció de l’autonomia i benestar integral, atenent l’estat emocional, físic i cognitiu de la persona. Valoració i seguiment continuat. Ambient familiar i agradable que fomenta l’autoestima i la creativitat.

Activitats adaptades a les capacitats, habilitats i preferències personals. Activitats lúdiques i variades, per a incentivar la motivació, l’estimulació cognitiva i la socialització. Taller de manualitats, grups de conversa, música, ball, coreografies, psicomotricitat, jocs de taula, etc.

Tallers externs: Teràpia assistida amb gossos ( Boskan ), taller de salut integral, respiració i relaxació ( Marian Martin, Kineterapeuta ).

Treballem amb grups reduïts, per a garantir una atenció personalitzada.

Un espai de respir per als cuidadors, ja que poden disposar d’unes hores (4 hores seguides) per a dedicar-se a altres activitats d’interès personal o descans, mentre el seu familiar assisteix als nostres tallers.

Horaris de dilluns a divendres (excepte festius), mati i tarda, de setembre a agost, segons demanda i disponibilitat de personal.